единственный

Алина Ким
Я зрозуміла одну річ:
Що ти єдиний, хто потрібен
Що зупинила би ту мить
Коли зі мною ти... єдиний.

Що щастя - то дивитись в очі
І відчувати смак солодких губ
Коли теперь проводжу ночі
З дотиками твоїх ніжних рук

З тобою я тепер завжди радію
І посміхаюсь я життю
Про тебе кожну мить теперь я мрію
І почуваюсь як в раю

Моє ти сонце, я сумую
І кожну мить як не своя
В думках моїх тебе цілую
І скажу тобі, що я твоя!