Тобi болить

Ирина Жарикова
Тобі болить…
І спокою нема.
Для мене світ тобою став сьогодні.
Холодна мить –
Охоплює туман
І розкриває пазурі безодні.

Ти десь не тут.
Поволі завмира
Той шум у вухах і у грудях гуркіт.
Мене «не ту»
Давно мені програв,
Рахунок снів жбурляючи у руки.

Твій світ – тісний.
Замало світла в нім.
Тобі болить від того невимовно…
Далеко до весни…
Холодний дім.
Поліфонія звужується в моно…