Чому прийшов

Любовь Кононенко-Грицюк
Чому прийшов ти лиш тепер
Коли вже шлях листвою звитий
Струмок веселощів завмер
У крижаний покрив одітий.
В душі холодна заметіль
Згасила іскорки останні
І залишила тільки біль
Незрозумілого кохання.
Пробач, що я уже не та…
Та й ти не голуб сизокрилий.
Похмуро дивляться літа
На криголам цей запізнілий.
Заради чого ти згадав
Мої слова: коханий, любий
Невже наївний ти не знав
Назавжди ти мене загубиш.
Ти повернувся з моїх снів…
Там не літати більш з тобою…
Бринить на тлі буденних днів
Любов безкрилою журбою.
                24.11.2012