Весняна пастораль

Ганна Осадко
...джмелина пасіка, де пасія пасе
 телят з Мартином коло того тину,
 де ти гуляла, вітряна дитино,
 яка теперка молоко несе
 у дзбанку в поле - батьку на вечерю...
 гудуть джмелі, цвітуть солодкі cherries,
 вечірня зірка радісно встає,
 козак попросить - дівка подає...
 Лиш батоги Петра, сухі тепер,
 стоять на чатах,буцім потерчата,
 і тільки мати хоче научати
 як і колись, у дощовий четвер,
 та хто ж її послухає в неділю?