Ишанч - Доверие

Алие Бахтлы
Ишанч  буюк бир бахттыр,
                достлар арасында!
Сен эр кесге ишанма,
                бойле иште дюнья!

Бири яхшы,
          бири яман,
Бири бир дост,
             бири душман!

Сен эр кесге ишанма,
Тек озюне ишан!   

27.11.2012