Збрехав

Сергей Волк 2
Мріяв про небо,
А сам дивився під ноги.
Шлях мій пішов,  по краю дороги.
Земля, наче пекло
Від попіла хмари
Тому в душу тінню, лізуть омани
Мріяв: до неба
Розкинувши руки
Чом не злітаю
До чого ті муки?

Білими, мов килим
Крилами накрили
Янголи з неба, що до Бога летіли
Летіли до Бога, давай з нами, до раю.
Ось і збрехав їм - що гріхів я не маю.

Мріяв про небо,
Що так далеке, не вірне
Та там в далині мені не покірне
Життя, ти пробачиш
Знаю, як  діяв.
Десь те позаду,про що я так мріяв.
Очі у небо,
Та заковані руки.
В душі накипіли
Шаленi тi муки.

Білими, мов килим,
Крилами накрили
Янголи з неба, що до Бога летіли.
Летіли до Бога, давай з нами, до раю
Ось і збрехав їм – що гріхів я не маю.