Малолетка - новая книга Антонины Спиридончевой

Киевские Поэты
Нещодавно побачила світ нова книга Антоніни Спірідончевої – «Малолітка». Це збірка оповідань про дівчат, які стають дорослими. Твори, що увійшли до неї, є досить конфліктними, в них піднімається великий спектр проблем, з якими зіштовхується молода дівчина: починаючи від зіпсованих стосунків з батьками, непорозуміння з подругами, відчуття несправедливості, викривленого бачення благополуччя і закінчуючи такими, що стосуються здоров’я, кохання і перших стосунків, небезпечних розваг, майбутньої професії, творчості. Героїні шукають свій шлях у житті, часто впираючись у закриті двері, залишаючись сам на сам зі своїми проблемами, прагненнями і переживаннями. Подекуди зворушливі, подекуди сповнені цинізму, усі твори «Малолітки» об’єднані особистим бунтом героїнь проти різноманітних рамок, встановлених суспільством.

«Малолітка» – вже третя книга молодої київської авторки.

Антоніна Спірідончева публікується на літературних сайтах, блог-сервісах. Має публікації віршів та прози в «паперовій» періодиці, літературних журналах, часописах, колективних збірках. Є учасником Київської молодіжної літературної студії «Перехрестя» та Літературного клубу «Київ ПОЕТажний», бере участь у багатьох музично-літературних акціях, поетичних читаннях.

Джерело: сайт "Друг читача"