Rambo

Данаил Петров Досев
чакам тротоара пред шератон среднощ
при спряла кола испански
модел  фиат

кра4а тьй га син ми гупи легионери
врьщам се с грьб татко отивай сега кьде тате  а моят
баща се излежава на вилата над лове4
след кат е прекопавал липите цял ден