Благослов

Дима Политова 2
Искам да се разкрия
с простота,
лишена от скрупули,
да изкрещя в екстаз
с благословена безсрамност,
а не знам
има ли акустика душата ти...
Побирам в светла сълза
възкръсване.
Събличам гласа ти.
Очите ти обличам -
аранжирам любов.

Изрича ли някой името ти
като мен...