Обикновени рисунки-61. Декември

Борис Калинов
Коледен е…
Макар последен да идва
всяка година,
все носи надежди,
наричани от коледарската
дружина…
А също на звънчетата празнични
ведрия смях.
Месец е на Тържество.
Бъдник запален,
а през пушека в комина
идва нещо повече
от белотата на първия сняг…
Идва Рождество.

Б.Калинов –Странник
01.12.2012г
Пловдив
Художник: Б.Калинов-"Декември"- комп. рисунка