Холостяк

Людмила Лашкул 2
Ну за що такая кара?
Так судилося менi...
Не знайду собi  я пари -
мов iндик на тім ріжнi...

Все в моїм життi  не так,
бо я, хлопцi - холостяк!

Борщ, капусту, щойно з діжки,
і печеню, i форшмак,
бiльш нiж всi жiночi нiжки,
полюбляє  холостяк.

Тiлькi в  їжi  бачу смак!
I тому я - холостяк!

А дівчата, як "Феміни,"
в кухні так; ні те - ні се...
Лиш яєшня та локшина,
Ще  картопля, - от і все.

Я вже схожий на кiстяк...
Це тому що холостяк.

Ось навчусь як Ургант юшку
Професiйно готувать:
і печеню, і галушки,
не на "трiйку", а на "п'ять"

Проживу один так сяк,
і без жiнки - холостяк!

Шанс прогавите  дiвчата!
Пожалiєте ще й як!
Я один, а вас - багато...
Буду "Вiчний холостяк!"

      

                "ФЕМІН" - морально-аморально претенциозно-пиарная организация
                некотрых представительниц "блондинок по уму", выстав-
                ляющих напоказ молочные железы, при этом уверенные, что
                они против чего-то протестуют.