Киев ПОЭТажный выступит на Мэдвине. Приглашаем!!!

Киевские Поэты
В суботу 8 грудня, з 14.00 до 16.00 на презентаційному майданчику

передноворічного книжкового ярмарку "Медвін: Книжкова коляда"

відбудуться поетичні читання Літературного клубу "Київ ПОЕТажний",

а також презентації нових книжок:
- клубна збірка "Пензлі різнобарв"
- Антоніна Спірідончева "Малолітка"
- Надія Чорноморець "Рум’яновида осінь"
- Тамара та Ольга Угнівенко "Духовний скарб українського народу"

Запрошуємо клубчан гідно представити Клуб своїми поезіями - з мікрофоном і перед публікою. Особливо, якщо ви є одним з авторів збірки "Пензлі різнобарв". Не лінуйтесь, не соромтесь! А якщо соромитесь читати - приходьте підтримати своїх одноклубників. :))
Запрошуйте друзів!


Книжковий ярмарок «МЕДВІН: Книжкова коляда» пройде 6-8 грудня у КиївЕкспоПлазі (вул. Салютна, 2-Б, ст. м. Нивки) одночасно із ярмарком «МЕДВІН: Рукоділля: Подарунки до Різдва».

Графік роботи ярмарків: 10:00-19:00. Вхід вільний.