Короткие дни

Степаненко Василь
*

Короткі дні.
І білі ночі снів.
Неспинно довгі.
І нестерпно чорні.
Чекаю все, коли розтане сніг.

*
Короткие дни.
И белые ночи снов.
Безостановочно длинные.
И невыносимо черные.
Жду все, когда растает снег.