iмпровiзацiя в чатi N. M

Иван Славко
струна без музики - лишень незаймана струна
не витягнутая в почуття нап"яте
струна без музики - закручена струна
навколо шиї розпачу й розірване життя,
або сама струна  - розірвана -
лишає погук всіх незіграних симфоній.
в моєму серці так багато струн - одна порвалась.лиш одна.
і з нею вже не чваряться синкопи,
мелодія прозоріша стає...