***

Астральная Проекция
Твоїми вустами писати б романи,
А може навіть і фільми знімати.

Хочеться в раз помінятись ролями,
Крилья відростити й тебе наздогнати.

Хочеться бути кимось більше,
Аніж просто знайомими з вулиці.

Шкода, звичайно, що цім думкам
Змоги не має збутися.