Тремтiла свiчка

Олеся Райська
Неначе по промінню золотому
Тремтіла свічка в полум’ї сумному
Одного дня. І то була субота.
Та тільки чути: промениста нота,
Однак, лише раптовий дисонанс.
Так подих чутно в резонанс
І хаос пауз - астматично.
Було це якось дивно, нелогічно,
Невчасно, як одне підступне зло.
Ятрилось раною вікно,
Що у нікуди відкривалось.
Що ж там насправді відбувалось?
Спинився непідвладний час?
Нічого. Так мені без вас
Ще вчитися спочатку жити.


                Candle in the Window. by Diana Hanley
               
.