Колискова

Людмила Лашкул 2
Зірки на небі посіяла ніч.
Спи, я з тобою синок  віч-на-віч.
Хмари розвію для тебе я враз -
Казки прийшов час до нас.

      П Р И С П І В:

   Між лісів і долин,
   Від сивин давнини,
   Від полинних степів
   Чути спів, дивний спів.

Казку бери на долоньку  і пий.
Пахне вона як чебрець, звіробій.
Сон зачарований тою водою,
Річечкою луговою.

      П Р И С П І В :

Сіється-віється ночі зеніт.
Сіються зіроньки мов маків цвіт.
Казка як ластівка, тайна-таїн,
Там за віконцем твоїм.

      П Р И С П І В :