Не

Галина Танай
не поминай ім'я бога всує
не молись на своєму наріччі
не відчиняй вікно
не торкайся стін
не обнюхуй гостя
не злизуй крові з подряпин
не всміхайся мертвим
не пий міцного
не кричи голосно
не вір голосам
не питай нічого
не малюй на шкірі
не розсувай ноги -
хіба як на тебе
влягаються інші-
кайся
і думай
про вічне блаженство
а якщо запрагнеш
добра й братерства
сонця краси
загального щастя -
не живи курво
так  найкраще за все