Пристрастi вогонь

Инна Орлецкая
Я сонця вогонь бережу у душі,
Я серця вогнем запалила світило.
І стріли любові пекучі, жаркі
Віддав мені в кару старий бог Ярило.

І день розкриває одвічне писання,
А долі рука піднімає ваги:
Вогненна душа- вогненне кохання,
Шаленої пристрасті вічні раби!