Гуьйре экаме, г1ораза..

Марти Тамия
Гуьйре экаме, г1ораза..
Ца хууш хьайн лазам
Мохана тайнах бихкина,
Д1ахеца хадийна г1ан.

Генашца йовхо лецарах,
Г1а доьжна т1амарш яржийна,
Сецаярх, денйа г1ертарах
Замано шен къел  йина.

Т1адамаш, шело, есалла
Уьш малхах ца кхоьру кхин.
Кораш сарташца доьлха,
Цхьа хаза, гой хьуна и?