Великий, мовчазний

Катя Андриенко
Великий, мовчазний,

Як можу знати, Отче,

Чи знаєш ти мої думки,

І чуєш те, як у душі вогнем клекоче

Утома від життя та біль.

Чи бачиш звідтіля моє моління, Боже,

Чи віриш в щире каяття.

Якщо таку як є мене любити можеш,

Дай сили жити ще,

Чи кинь у небуття.