Белези

Дима Политова 2
спомни си дългото събличане
на есента
как валяха белези
на обич
от без любовни дни и нощи
чу ли
тихия вопъл на самотата

измамна реалност - игра
прозрачно препъване
след дългото разсъмване
спомняй смеха
в малкото джобче събран...
и ...не влизай тук -
зимно е