Величание Апостолу Андрею Первозванному

Владимир Жиляков 2
Величаем, величаем тя,
Апостоле Христов Андрее Первозванне,
и чтим святую память твою,
Богохранимую землю нашу
Светом Креста просветившаго
и смертию своею всечестною
того нам образ показавшаго!