Миколаю

Наталья Гуркина 2
(для хлопчика)

Миколайчику прийди,
Подарунка поклади!
Бо я був слухняним,
Чемним і старанним.

***

 (для дівчинки)

Миколайчику прийди,
Подарунка поклади!
Я була слухняна,
Чемна і старанна.