***

Лерия Солнечная
Відпусти. Відпусти мене від себе,
Відпусти всю мою біль...
Бо мені, мені так треба
Розрівняти всю цю гніль.

Тут, у серці, два удари, на два вдохи,
Тут, у серці, два пожари, а нас трохи.

Відпусти мене від дому,
Від полону відпусти,
І без тебе, я не втону,
Але мене залиши.

Відпусти мої прохання,
Відпутс мене, мій милий,
Залишиловся кохання.
Та тебе я не покину.

Всі вони осудять нащі вдохи,
Але нас залишилося трохи.
Відпускаю я від себе, не чекай.
І нічого більш не треба, не прохай.