Серце для любовi

Людмила Дзвонок
Звертаюсь, люди, я до вас
У нелегкий для всіх нас час:
- Відкрийте серце для любові!
Вона хай буде в кожнім слові,
У всіх взаєминах і діях.
Нехай живе у наших мріях,
Хай буде завжди наяву...
Зізнаюсь – нею я живу!

Повірте, горя б не зазнали,
Коли б про своє серце дбали!
Ви не впускайте в нього того,
Що йде дорогою до злого.
Хай буде в кожного та  вдача,
Що не веде людей до плачу.
Серця хай б’ються для кохання,
Для миру, а не сперечання.

Лиш милосердя дасть життя
У те щасливе майбуття,
Яке всі зичать своїй долі.
Не сипте ви на рани солі,
Не добивайте до кінця!..
Згадаємо слова Творця
«Любити ближнього, як себе»,
Нам для любові жити треба!

Любов завжди лиш краще зиче.
Посіється  - пожнеться втричі,
Віддайте все тепло своє
І поділіться тим, що є!
Відкрийте серце для любові,
Бо з нею дні життя чудові,
Нехай лунає звідусюди…
Назустріч поспішіть їй, люди!
06.11.2008