Из Зарисовок о Племени Тумба - Юмба

Андрей Российский
Олигарх он человек
С большой буквы
Он как будто бы во сне
Абсолютный

Обвивает земной шар
Своей дланью
Пышет паром как пожар
Либеральный

Хочет он красивых баб
И корабель
Чтоб кататься по волнам
Респектабельно

Власть он держит за карман
Обаятельный
Он народный депутат
Обязательный

Строит планы раскупить
Население
Может денег не хватить
Опасение

Как продолжить свою власть
Нужно красть
Доброхотов засылать
Воровать

Где печатают наличность
Поприличнее
Фунты стерлинги да евры
Заграничные

Обменяем нефтепром
На бабло
И на фантики сменям
Айфонят

Много разного добра
Из стекла
Из ракушек побрякушек
Продавам

Пусть народец диковат
Простоват
Нефть меняют и гугля
Айфонят

Из оффшоров лишь лимонов
Мы вывозим на просторы
Ешь и кушай витамин -
Толстый дядя господин!





FROM SKETCHES ON LIVING OF TUMBA-YUMBA TRIBE

BY ANDREY RUSSIAN

Oligarch he is a man
From great letter
Dream magician came true
Absolutely

Globe of Earth embraces
With his palm
With heat breathes as flame
Truly liberal

Pretty chicks he wants
Ships and jahts
Good for riding on waves
Much respectable

Keeps authorities over pocket
Winsome fairy
He is public depute
Regularly

Makes the plans to snap up
Population
Maybe money is not enough
Fear salvation

How rich over own power
Need to steal
Sending into volunteers
Making thieving

Money where prints in cash
Nice and easy
Pounds, sterlings and euros
Overseas

We exchange oil business
To local cash
And on wrappers we exchange
IPhone trash

Loots of different is a lot
From the glass
Trinkets shells made of
Selling up

Wildly rustly the folk
So what
Exchanges oil do the Google
Do IPhones

From off-shores only lemons
For expanse we export
Eat and gorge vitamin -
Uncle Fatty is your bill.