Снег на ладонях. укр

Людмила Петрук
Сніг на долонях.

Так безпечно здіймається сонце
Від засніжених далей земних...
І малює мороз на віконцях
Казку дивних красот зимових...

Снігури, на калині червоній,
Ловлять промені крапель тепла...
Сніг летить, - підставляю долоні,-
На долонях моїх вже зима....

Я у пригорщі сніг потримаю,
Кину погляд на сонячний лет,
Щастя вічного всім побажаю
І кохання Різдвяний букет