Допоки...

Анатолий Сергеевич Казаков
Допоки  будемо  терпiти
В  Державi  владу  хижаків.
Невже  онуки  ми  та  діти
Холопiв,  а  не  козаків.

Невже  ганьби  нам  досi  мало,
Що  знов  хизуїться  мурло…
То  ж  досить   жити  як  попало,
Бо  як  попало,  вже  було.

24.12.2012 рік.
Харків - Журавлівка