1478 - Look back on time with kindly eyes

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Старалось время как могло –
Взгляни назад нестрого.
Как мягко медлит луч дневной
На западе земного!


Look back on time with kindly eyes,
He doubtless did his best ;
How softly sinks his trembling sun
In human nature's west !