А ти поплач

Августина Остров
А ти поплач. Поплач. На те вони і сльози
Сотворені Творцем як ріки в глибині,
Щоб проливатись із душі на зовні
Яскравим досвідом про сутність у житті.

Усе вода, усе колись минеться, 
Розтане все, як сніг по тій зимі -
Посунеться,  задріботить,  поллється
Залишиться лиш серце у вогні

Життя…