Рождественское настроение

Пина Коллада
В Різдвяну ніч морозну зійде зоря на небі,
Віщуючи про диво,що сталось на землі!
І в кожній добрій хаті,в господі та оселі
Радіють цьому святу дорослі і малі!

Бажають благодаті,співають,веселяться...
І дух святий-Різдвяний у серці розквіта.
і за столом святковим попросять щастя й долі
Молитвою святою,що йде через літа!