Молитва

Юрий Кожанов
М О Л И Т В А
* * * * *
Отче наш, ибо всем нам ты отец
иже еси на небесех! Всему ты творец
Да святится имя Твое, как солнца лик,
да приидет Царствие Твое, ты могуч и Велик
Да будет воля Твоя, всё подвластно тебе
яко на небеси и на земли, в свете и тьме
Хлеб наш насущный даждь нам днесь; Твоей пищей живём
И остави нам долги наша, не оставишь, поймём
мы же оставляем должникам нашим, по заветам твоим
Путь наш, пусть будет, тобой благословим
И не введи нас во искушение, мир твой велик
Но избави нас от лукавого, он так многолик

Яко Твое есть и Царство, и сила, и слава,
Отца и Сына, и Святаго Духа
И ныне, и присно, и во веки веков.
Аминь!