Марно

Анатолий Сергеевич Казаков
Марно  вiрши я  писав,
Майже  не  з  трипiльцiв ...
Україна –  для  хазар,
Не  для  українців.

Щоби  нашого   слiда
Не  було   нiколи,
Знову  зробить  орда
З  неї  Дике  Поле.

26.12.2012 рік.
Харків - Журавлівка