Байдужiсть

Сергей Кропотов
відкрий долоні, посміхнись
і подивись на небосхил
десь сонце сходить, десь заходить
і ми живем весь час в пітьмі

на вулиці людей не бачим
під ноги дивимось собі
навушники нам світ замінять
і захистять від язиків

а скільки люду помирає?
ось так на вулиці спроста
а все тому що непомітив
ти під ногами напів мертвого бомжа

а ввечорі сидиш за монітором
і скаржишся собі ж на світ
що начебто всім по цимбалам
твої проблеми й почуття

так що ти хочеш від людей?
підтримку, поміч? хера з два
ти сам себе зміни спочатку
зніми навушники і нагодуй бомжа...