Йди назустрiч!

Елена Каминская7
Не  ти  водив  мене  у  поле,
 не  я  плела    тобі  вінок.
Ті  квіти -  згадкою  довколо,
 допоки  є  оцей  місток.

На  зустріч  йдемо  щохвилини,
 не   зупиняйся  ні  на  мить,
Хай  легкий  вітер  дме  у  спину,
 а  в  думці  музика  дзвенить

Грайлива,  ніжна  і  натхненна,
 веде  дорогою  до  мрій.
Ще  стільки  кроків  йти,  напевно, 
 вони  -  найважчі,  милий  мій.

Та  ти  є  сильний   і  сміливий,
 несеш  свій  хрест  у  лоні  гір
І  усмішка  твоя  -  щаслива, 
 хоч,  йдеш  бува,  й  наперекір

Життю,  як  прикрощі  долаєш –
 мужніють  риси,   м'язи  рук,
Мов  ті  канати. Ти  тримаєш 
 свій  світ  над  прірвою  розлук.

Чекання  виправдане  буде, 
 зустрічний  шлях ,  мов ,  щедрий край
Іди  вперед, мости  -  усюди,   
 назад  -  ніколи не  вертай!

(2.01.13)