Карпатська симфонiя зими

Ангелина Соломко
 Засніжило, о,як засніжило,
 Аж смерека у танець пішла,
 Аж трембітами зорі тремтіли
 В переливах сріблястого скла!

 Закружляли, в танку закружляли
 Полонини дзвінкі і плаї,
 І заграли в стозвукі цимбали
 Бистрі ріки й потічки малі...

 Зорі понад гучним водограєм
 Все розграї жбурляли перлин...
 Коломийку над світом заграли
 Морозець і журби правдоплин...
                16..12.12