В една

Ласка Александрова
сгушвам се в теб
в прегръдката ти
нежно топла
и съм малка
да помръдна не смея
само слушам
как твоето сърце
тихо ми шепти
докосвам дъха ти
устните трепват
ускорява се пулса
очите са влажни
 
сълза
 
моята ли
или е твоя
а може би две
в една