Знайди мене

Людмила Михалина
Знайди мене,
знайди й не відпускай,
Тримай в обіймах міцно-міцно,
бо це життя,що ллється через край,
напевно,не триватиме же вічно?
І тільки дотик до твоїх долонь,
спиняє час,що мчить рознявши руки.
Тримай мене,ніколи не штовхай 
в тенета болю і розлуки.
Бо затишно ,лиш тільки коли вдвох
Коли серця,немов одне,співають.
зігрій мене,мою ясну любов
тримай в руках ,допоки я кохаю...