Меценат

Виталий Дагаев
               

                Ненажері не сумління –
                Острах спати не дає,
                Тож на храмів воскресіння
                З ляку гроші він дає.

                Донедавна вовчу душу
                Він ховав за партквитка...
                А тепер до церкви рушив –
                В Бога захисту шука.