Подяка i шана

Людмила Дзвонок
Подяка велика, велика і шана
За те знаряддя, в яке уже вбрана:
За Слово і віру, і Ймення Христове,
За кров і любов, і в молитві промову!

Подяка велика, велика і шана
За церкву Христову, що Господом дана,
За те, що відкрита до Бога дорога,
І вчасно приходить Його допомога!

Подяка велика, велика і шана
За те, що родився, знайома нам манна,
Що з нами Він любий і буде й так далі,
За те, що Він в радості з кожним, в печалі!

Подяка велика, велика і шана,
Що в Святість я вхожа, бо в Неї ж і вбрана,
За те, що люблю, і любов’ю багата,
За те, що я в долю Господню узята!
                06.01.2013

Картина із Яндекса.