Частiш спiши до Бога, як додому

Людмила Дзвонок
                "Хто більш, як Мене, любить батька чи матір,
                той Мене недостойний. І хто більш, як Мене,
                любить сина чи дочку, той Мене недостойний!"-
                Біблія, Матвія, 10:37.


Ти зупинись, бігун, чи графоман,
Стань на коліна - Господу вся шана,
Розступиться-розсіється туман,
Збагнеш, що у житті є Божа манна!

Із раннього-рання її ти їж -
Вбирай очима кожне Боже Слово,
І навіть в час, коли кудись спішиш,
Почуй до себе ти Його промову!

Бог мудрість принесе в твоє життя:
Все стане так - встигатимеш у всьому,
І буде в тебе вічне майбуття...
Частіш спіши до Бога, як додому!
                07.01.2013

Відгук на вірша:
http://www.stihi.ru/2013/01/07/645.

Картина із Яндекса.