Тополя - на украинском языке

Ольга Гусак
Тополя

I.
Стояла я посеред поля,
Вдивлялася у далину.
Виднілась там стара тополя,
Що пам’ятала про війну.

Приспів:
О, сльози, сльози!
Що ви робите?!!
Чому тікаєте від вій?
У чім печаль, чого ви просите,
І не даруєте надій?!!

II.
Одна-однісінька вціліла,
Стоїть могутня і струнка.
Кора від часу почорніла,
Та в ній надія ожива…

Приспів.