Котик - на украинском языке

Ольга Гусак
Котик

I.
Підібрала на подвір'ї,
Ти тремтів, але мовчав,
Зрозумів, мені повірив,
Що важкий скінчився час.

Приспів:
Котик! Котику смугастий!
Схожий ти на тигреня,
Очі круглі і лупаті,
Котофей тобі ім’я.

II.
Ти із хати не виходиш,
Розумієш – можеш ти
Залишитись на свободі
У голодній самоті.

Приспів.