21

Шарапова Дарья
ми забуваємо вірити людям
вбиваємо останні надії на кохання
ми не довіряємо ритму в грудях
спалюємо останні бажання :
жити в повну силу
малювати акварельними фарбами
і чекаємо щоб щось
тепло в душі розпалило
відкладаємо все на потім
ми зайняті "важливими" справами

08.01.13