Обманювати душу

Дарья Савицкая-Кюри
ну ,що ж, іще одна ,іще один,
і хуртовина замітає очі,
і інієм розсиплються думки
посеред ночі.

ну що ж,ти знову вцілив не туди,
ба ,мабуть ,серце треба обманути,
щоб  вітром вимело твої сліди
і смути.

розплющу очі на новий манер,
скажу собі оте дошкульне :"мушу",
але не знаю як мені тепер
обманювати душу.