З Новим роком!

Любовь Кононенко-Грицюк
З Новим роком тебе, Україно!
Величава, потужна, жива.
Ти для мене найкраща, єдина.
Непохитна твоя булава.
Я бажаю тобі процвітання
Нових звершень на благо людей,
Щоб народу мізерні бажання
Співпадали з потоком ідей.
Щоб була ти щасливою в світі
Між сусідніх, могучих країн
Розвиваючи зіткані віти…
За братерство – великий уклін.
Щоб ніколи могутні коліна
Не торкались чужої землі.
Хай гримить це ім’я – Україна!
Над мирами в святій похвалі.
Незалежна, виблискуєш снігом…
Мов перлина, в зимові свята.
Гомонять феєрверки пробігом:
Хай щастить тобі, довгі літа!
З Новим роком тебе, Україно!
                09.01.2013