Що за птах?

Наталия Вербицкая
Що за невідомий птах
Залетів до нас на дах?
Вдень нікуди не летить,
Догори ногами спить,

А як сонечко сiдаe,
В сяйвi  мiсячнiм лiтаe ,
Дуже схожий він на мишку,
Та не ловить його кішка(5 букв)