Лапа тигра

Настя Крадецкая
Така мрійлива , недосяжна,
Не серцем, поглядом холодна.
Вона сидить така поважна,
Така струнка, така природна.
А він такий похмурий, грозний.
Не то він тут, не то він там.
Але у вечір той морозний
Душею крикнув: «Все віддам».
І вдвох , і вмить вже відчувають
Що пристрасть враз замигкотіла
Як кігті тигра розривають
Нещадно лані крихке тіло.