Помiчниця

Наталия Хорунжева
   Помічниця
Волохата йде зима.
Вийшла я гуляти.
Відгрібає сніг сама,
Мама коло хати.

Подивилась –  це не діло.
Випало півнеба!
Я беру лопату вміло –
Помагати  треба.

От уже й доріжка в,ється
Прямо до криниці.
Мама весело сміється:
«Доня – помічниця!»